Дома > За нас >Производствен пазар

Производствен пазар


Производствен пазар

Имаме клиенти и од домашниот и од прекуокеанскиот пазар. Прекуокеанските пазари главно ги вклучуваат Виетнам, Австралија, Русија, Шпанија, Венецуела и други 20 земји. Ние се стремиме да го обезбедиме најдоброто решение за клиентите. Поддржано од силна и снаодлива мрежа за продажба и маркетинг, како и тимови за техничка поддршка кои се добро обучени и посветени на обезбедување на најдобра можна услуга на нашите партнери. Клиентите се задоволни од нашите производи и одличната услуга.

Генералниот менаџер за продажба на прекуокеанскиот пазар, Џинминг, може да комуницира на англиски јазик. Тој е главен лидер и на домашниот и на прекуокеанскиот пазар. Со долгогодишно искуство, тој добива многу доверливи кооперативни партнери и големо познавање на сродните технички вештини.

Заменик-менаџерот за продажба на прекуокеанскиот пазар, Грејс Леи, може да зборува течно англиски за добра комуникација. Грејс има соодветно трговско искуство и е професионална за поврзано знаење. Таа е лидер на тимот за прекуокеанска трговија на Fortran.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept